Home Presentatie Locaties 900 foto's Karten - Gravuren Themen Personen

      Deutsch Español English Dutch Português Français

 

Regels voor het gebruik van illustraties en tekst

 

U bevindt zich op deze pagina met gebruiksregels voor de drie sites die ik heb ontwikkeld: Traces humaines, Visites photographiques en Incertitudes photographiques.

 

Deze drie sites bestaan uit mijn eigen foto's en commentaren, maar ook uit illustraties en teksten in het publieke domein.

 

Op al deze inhoud rust auteursrecht. Op de gebruikelijke manier voor al mijn eigen werk, en net zo goed voor de gereproduceerde gravures, omdat ze eerst zijn gecorrigeerd op gebreken door veroudering of de originele druk, en voor de teksten omdat ze zijn overgeschreven, herlezen, gecorrigeerd op typefouten, en opnieuw opgemaakt voor publicatie op het internet.

 

De auteur te voet - © Norbert Pousseur 
                   De auteur onderweg...

In een notendop: ik ben geboren in 1943, ben opgeleid als fotograaf en heb verschillende banen gehad in de audiovisuele industrie.
Begin jaren 2000 heb ik deze websites gemaakt.
Voor meer informatie

 

Algemeen principe: Als u foto's, gravures of teksten gepubliceerd op mijn sites wilt gebruiken, en als het gebruik dat u ervan wilt maken niet voor commerciële doeleinden is, mag u :

Reproduceer ze gratis zoals ze op uw site staan, op de uitdrukkelijke voorwaarde dat u het copyright vermeldt en een link plaatst naar de originele site of pagina.
(zoals hieronder, bijvoorbeeld)
© NPousseur
.

Als u een van de reproducties wilt gebruiken in een niet-commerciële publicatie, zoals een academische studie, of voor beperkte lokale distributie, neem dan contact met ons op via het e-mailadres van de betreffende site. In de meeste gevallen zullen de bestanden gratis beschikbaar worden gesteld voor afdrukken.

 

Als je de reproducties of foto's wilt gebruiken op een website (of ander medium) voor commerciële doeleinden, neem dan contact met me op en vermeld de referenties waarin je geïnteresseerd bent.
De aangerekende prijzen zullen min of meer die van de markt zijn, met het opmerkelijke verschil, wat de gravures betreft, dat elk van hen gecorrigeerd is voor druk- of verouderingsfouten.

 

Let op: De gravures en teksten die op mijn sites worden gereproduceerd zijn afkomstig van werken die in het publieke domein zijn gevallen (70 jaar na de dood van de auteur) en al deze gegevens zijn afkomstig van werken die ik heb verworven (met de zeldzame uitzonderingen die zijn aangegeven).
Aangezien deze reproducties verschillende bewerkingen hebben ondergaan om hun uiterlijk te verbeteren en de teksten allemaal opnieuw zijn bewerkt met handmatige correcties (en niet simpelweg zijn ingescand), vallen ze onder het auteursrecht en mogen ze alleen vrij worden hergebruikt in een strikt niet-commerciële context.

 

De foto's op mijn sites zijn voornamelijk gemaakt van digitale foto's met een professionele scanner (Microtek i900), daarna met een Canon 5D Mark2 (21 miljoen pixels) en vanaf 2016 met een Canon 5DS-R met 50 miljoen pixels.
Mijn eigen foto's zijn gemaakt met een Rollei SL66, daarna met verschillende digitale camera's, van 3 tot 10 miljoen pixels, en meer recent met de 2 bovengenoemde Canon-cameratypes.

Alle reproducties van gravures zijn beschikbaar, op verzoek, tenminste in hun originele formaat, vaak met de optie om ze te vergroten tot 50x60cm of meer indien gewenst.


Het gele "Copyright" logo geeft aan dat ik al mijn sites heb geregistreerd bij de bovenstaande copyrightbeschermingsdienst

Droits déposés
Copyright registratie om elk commercieel gebruik van de foto's, teksten en/of reproducties gepubliceerd op deze site te voorkomen

 

PS : als je reproducties of teksten op mijn sites ziet waarvan je denkt dat ze niet tot het publieke domein behoren, laat het me dan weten (het zou dan een fout van mijn kant zijn...).

Deze pagina is vertaald in verschillende talen, maar mijn sites zijn zelf niet meertalig.
Aanvankelijk in het Frans, worden sommige pagina's vertaald in de taal van het land waarop de inhoud betrekking heeft
zodat ze toegankelijk zijn voor hun bevolking.

Mijn sites bevatten geen reclame of formulieren en genereren geen cookies (die je surfgedrag bijhouden).

Top

Site Map Research Kwaliteit Links Contact